Velkommen til Kennel Darfy

Næse for hund

Hos Kennel Darfy opdrætter vi jagt og familie hunde, alle vores hunde er en del af familien.
Vi bruger vores hunde aktivt på jagt og markprøver.

Velkommen til Kennel Darfy

 Velkommen hos kennel Darfy
 
Pernille Schwartz
Ryttervænget 3
3520 Farum
Tlf: 44 95 68 83
Mobil: 27 71 05 05

Seneste nyt

18-08-2015: Så er Opals hvalpe flyttet hjemmefra, undtagen en af tæverne som skal trænes op til jagt, så hun bliver lige lidt længere tid.
Nu glæder vi os til at se Asta's små basser om kring 7. september.
 
11-08-2015: Asta er nu konstateret med hvalpe, vi krydser fingre for at der kommer mange hvalpe denne gang, der er en del der venter spændt.
Derudover har vi været på B prøve i weekenden i det øst jyske, Tafi stillede for første gang i vinder klasse og var med i finalen, dog løste vi ikke sidste opgave der, men jeg er fuldt ud tilfreds med at nå så langt i debutten.
Utah stillede på unghunde mesterskabet om søndagen, som var lidt anderledes bygget op i år, der var 4 indledende poster, 1 semifinale og 1 finale, jeg havde på forhånd sagt at jeg var glad hvis han gennemførte de første 4 poster da det var hans aller første prøve. Hvis han gennemførte ville han få en første præmie i begynder, og det lykkedes, så vi kunne gå videre til semifinalen som var en svær linie dobbelt markering på vand, den løste vi desværre ikke, og nu man var kommet dertil, ville man selvfølgelig gerne have løst den selv om jeg var tilfreds med de første 4 poster. Men jeg er super tilfreds med hans arbejde, så vi kørte glade og stolte hjem søndag aften.
 
25-06-2015: Der er kommet hvalpe og der er nye hvalpe planer, så kig ind under hvalpe siden.
 
 
 
 
 
Kennel Darfy V/Pernille Schwartz  | Tlf.: 27 71 05 05