Velkommen til Kennel Darfy

Næse for hund

Hos Kennel Darfy opdrætter vi jagt og familie hunde, alle vores hunde er en del af familien.
Vi bruger dem aktivt på jagt og markprøver.

Velkommen til Kennel Darfy

 Velkommen hos kennel Darfy
 
Pernille Schwartz
Ryttervænget 3
3520 Farum
Tlf: 44 95 68 83
Mobil: 27 71 05 05

Seneste nyt

20-04-2014: Moreau og jeg deltog på vores første B-prøve i år, det var region Midtsjælland som afholdte prøven i Sorø. Det var en fantastisk solrig dag, og det bedste af det helv var at Moreau blev 3. vinder med CK. Dejlig start på prøve sæsonen.
Om fredagen d. 19, var Niels med Zenta og Bente med Zirka oppe i begynder klasse på Nordsjællands C-prøve på Sonnerupgaard, Niels og Zenta fik en anden præmie og Bente og Zirka fik en flot første præmie. På samme prøve i åben klasse deltog Lisbet med Darfys Oscar og Michael med Darfys Orlando (Enzo), Lisbeth og Oscar fik desværre en tredje præmie på grund af dårlig fri ved fod, Michael og Enzo fik en første præmie, tillykke til jer alle.

08-04-14: Så er jeg atter lidt sen på den, men bedre sent end aldrig. Vi har været på årets første C-prøve i midtsjælland 30/3, og det var vi sammen med Bente og Zirka, Niels og Zenta samt Ronnie og Freud og Darwin. Jeg deltog selv i begynder klasse med Tafi som lige er blevet 8 mdr., så det var hans allerførste prøve, og sørme om han ikke fik en første præmie, og ikke nok med det blev han dagens bedste hund. Stolt er jeg, inden prøven bestod han også lige brugsprøven med max point.
Moreau deltog i vinder, men det taler vi ikke mere om, han havde lidt svært ved at høre, jeg ved ikke om han havde græs i ørerne. Bente og Zirka samt Niels og Zenta deltog også i begynder klasse, desværre syntes Zirka at fuglene i det frie søg var mere interessante end kaninen, så den gik hun forbi. Niels og Zenta kunne ikke helt gå fri ved fod, jeg ved ikke om det var Niels der ikke kunne gå pænt ved siden af Zenta eller omvendt. Begge ekvipager fik en anden præmie. Ronnie deltog med begge drengene i vinder og var med i finalen med dem begge, desværre løste Darwin ikke den lange dirigering, men Freud løste den og blev femte vinder, tillykke til Ronnie og Freud.
Derimod blev Darwin 3 vinder på labradors B-prøve i Nordsjælland 6/4, flot gået og stort tillykke med det.
Se Billeder fra C-prøven under galleri.
 
 
 
 
 
Kennel Darfy V/Pernille Schwartz  | Tlf.: 27 71 05 05