Velkommen til Kennel Darfy

Næse for hund

Hos Kennel Darfy opdrætter vi jagt og familie hunde, alle vores hunde er en del af familien.
Vi bruger vores hunde aktivt på jagt og markprøver.

Velkommen til Kennel Darfy

 Velkommen hos kennel Darfy
 
Pernille Schwartz
Ryttervænget 3
3520 Farum
Tlf: 44 95 68 83
Mobil: 27 71 05 05

Seneste nyt

15-09-2015: I søndags var der B-prøve i Nordsjælland hvor jeg deltog med Tafi i vinder og Utah i åben klasse for første gang. Tafi gjorde det rigtig flot i vinder klasse, lige indtil han skulle hente en enkelt markering i nogle høje birke hvor jeg ikke kunne se ham, hvilket resulterede i at han gik for langt og kom med en and fra det frie søg bagved - øv. Utah derimod lavede en flot debut i åben klasse som blev belønnet med en dejlig første præmie, så er vi klar til åben A.
Undskyld til hvalpe følgerne for ikke at have lagt billeder af hvalpene ind før nu, men nu er der kommet lidt for de sidste par dage.
 
06-09-2015: I går var vi på B-prøve på Lolland, desværre kom jeg for sent til at Tafi kunne være med i vinder klassen, vi havde været oppe hele natten og fulgt hvalpe fødsel, så jeg fik lov at komme senere, men da der var broløb over Farø broen sad vi i kø, og vinder klassens første afdeling var lukket ned da vi endelig kom frem. Men Utah kom i begynder klasse og fik en første præmie, så helt forgæves var det ikke at køre derned. Nu har han stillet på tre B prøver i begynder og fået første præmier alle gangene, så nu slutter vi i begynder klasse og forsøger os i åben klasse.
 
05-09-2015: Så er der kommet hvalpe, Asta har født 6 hvalpe, 5 hanner og 1 enkelt tæve. Desværre var den ene han hvalp død ved fødslen, men de 5 øvrige hvalpe har det fint og trives. Asta har det også godt, så nu skal de bare vokse sig store og stærke.
Se billeder og følg dem under hvalpe side.
 
31-08-2015: Raceledelsen for labrador afholdt B-prøve i Nordsjælland, Jeg stillede Utah i begynder og Tafi i vinder, Tafi gik hele vejen og fik udmærkelse, det var hans første vinderklasse på B-prøve, så jeg er godt tilfreds. Utah gjorde sig også rigtig godt, så godt at han blev bedste hund hos Carsten Andersen. Så har han to første præmier i begynder. Bente og Darfys Zirka stillede også i begynder og fik også en første præmie, så alt i alt, en god Darfy dag.
 
8-08-2015: Så er Opals hvalpe flyttet hjemmefra, undtagen en af tæverne som skal trænes op til jagt, så hun bliver lige lidt længere tid.
Nu glæder vi os til at se Asta's små basser om kring 7. september.
 
11-08-2015: Asta er nu konstateret med hvalpe, vi krydser fingre for at der kommer mange hvalpe denne gang, der er en del der venter spændt.
Derudover har vi været på B prøve i weekenden i det øst jyske, Tafi stillede for første gang i vinder klasse og var med i finalen, dog løste vi ikke sidste opgave der, men jeg er fuldt ud tilfreds med at nå så langt i debutten.
Utah stillede på unghunde mesterskabet om søndagen, som var lidt anderledes bygget op i år, der var 4 indledende poster, 1 semifinale og 1 finale, jeg havde på forhånd sagt at jeg var glad hvis han gennemførte de første 4 poster da det var hans aller første prøve. Hvis han gennemførte ville han få en første præmie i begynder, og det lykkedes, så vi kunne gå videre til semifinalen som var en svær linie dobbelt markering på vand, den løste vi desværre ikke, og nu man var kommet dertil, ville man selvfølgelig gerne have løst den selv om jeg var tilfreds med de første 4 poster. Men jeg er super tilfreds med hans arbejde, så vi kørte glade og stolte hjem søndag aften.
 
25-06-2015: Der er kommet hvalpe og der er nye hvalpe planer, så kig ind under hvalpe siden.
 
 
 
 
 
Kennel Darfy V/Pernille Schwartz  | Tlf.: 27 71 05 05