Velkommen til Kennel Darfy

Næse for hund

Hos Kennel Darfy opdrætter vi jagt og familie hunde, alle vores hunde er en del af familien.
Vi bruger vores hunde aktivt på jagt og markprøver.

Velkommen til Kennel Darfy

 Velkommen hos kennel Darfy
 
Pernille Schwartz
Ryttervænget 3
3520 Farum
Tlf: 44 95 68 83
Mobil: 27 71 05 05

Seneste nyt

25-06-2015: Der er kommet hvalpe og der er nye hvalpe planer, så kig ind under hvalpe siden.
 
08-05-2015: Ja, der er sket en del siden sidst, Dorte og René med Darfys Asta og Darfys Una (Selma) har været på adskillige prøver, det er blevet til 3 officielle Workingtest i begynder klasse hvor de har bestået dem alle og på sidste WT i Nordsjælland brillede Dorte og Asta med at blive 3. vinder i klassen.
Derudover har Bente med Darfys Zirka været på C-prøve i Nordsjælland, det var deres anden åben klasse og de fik sørme en flot første præmie. Kæmpe tillykke og tak for indsatsen til jer alle.
Se billeder af de stolte fører og hunde under galleri.
 
14-03-2015: Så blev prøve sæsonen skudt i gang med årets første C-prøve i Nordsjælland. Copperbirch Utah fik sin brugsprøve, og Maria og Darfys Crack fik ligeledes deres brugsprøve, det er dejligt at få den overstået.
Bente og Darfys Zirka fik en rigtig flot 1. præmie i åben klasse, det var deres debut i åben, så rigtig flot gået af de to lækre tøser. Niels og Darfys Zenta fik en 2. præmie, desværre går Niels ikke så pænt på plads, hi hi, men resten af prøven gik som smurt for dem. Søren og Darfys Upser deltog i vinder klasse, de er også nye i klassen og lavede et super markerings arbejde og fik 19 point, fri ved fod fik de 19 point og søget fik de 20 point. Desværre lykkedes dirigeringen ikke i dag og fik derfor et 0.
Copperbirch Tafi debuterede også i vinder, det er lidt tidligt, men jeg syntes han viser sig stærk nok til at kunne prøve kræfter på det niveau. Markeringerne klarede han desværre ikke, så jeg valgte at stoppe ham, da han jo som sagt er en ung han som har tiden for sig. Derimod lavede han 17 for fri ved fod og 17 i søget og 18 i dirigeringen.
Så alt i alt en god sæson start for os alle, vi ved hvad vi skal arbejde med.
 
28-02-2015: I går blev Darfys Una insemineret, så krydser vi fingre for at det er lykkedes, men alt klappede som det skulle og der var godt liv i sæden. Se mere under hvalpe siden.
 
07-02-2015: Den 29. januar fik Saya fem hvalpe 3 hanner og 2 tæver, fødslen tog lang tid, men alle hvalpene og Saya har det godt. Der er en han tilbage, så kontakt mig gerne hvis du er interesseret i at høre mere.
Se mere under hvalpe.
 
 
 
Kennel Darfy V/Pernille Schwartz  | Tlf.: 27 71 05 05