Velkommen til Kennel Darfy

Næse for hund

Hos Kennel Darfy opdrætter vi jagt og familie hunde, alle vores hunde er en del af familien.
Vi bruger dem aktivt på jagt og markprøver.

Velkommen til Kennel Darfy

 Velkommen hos kennel Darfy
 
Pernille Schwartz
Ryttervænget 3
3520 Farum
Tlf: 44 95 68 83
Mobil: 27 71 05 05

Seneste nyt

20/05-2014: Der er en del Darfy'er der skal til unghundemesterskab anden weekend i august. Vi har lokket Kai til at hjælpe os med at træne, og sammen med ham er René Eichen sød til at hjælpe til. Se mere under galleri og unghundemesterskabs træning 2014.

06-05-2014: I weekenden var der uofficiel working test i Sorø hvor jeg sammen med Bente og Zirka samt Niels og Zenta deltog. I begynder klasse var Niels og Zenta drøn uheldige at de på sidste post desværre fik et nul, da Zenta gik før hun fik besked. Bente fik flotte point hele vejen igennem og endte som 7 vinder - flot gået. Tafi og jeg var også med i begynder klasse og blev 3 vinder, det er hans anden prøve og han går bare som en drøm. Jeg stillede ligeledes Moreau i vinder klasse, han blev dog ikke vinder placeret, men fik gode point hele vejen igennem. Det var en dejlig dag med masser af sol og glade og hyggelige mennesker.

20-04-2014: Moreau og jeg deltog på vores første B-prøve i år, det var region Midtsjælland som afholdte prøven i Sorø. Det var en fantastisk solrig dag, og det bedste af det helv var at Moreau blev 3. vinder med CK. Dejlig start på prøve sæsonen.
Om fredagen d. 19, var Niels med Zenta og Bente med Zirka oppe i begynder klasse på Nordsjællands C-prøve på Sonnerupgaard, Niels og Zenta fik en anden præmie og Bente og Zirka fik en flot første præmie. På samme prøve i åben klasse deltog Lisbet med Darfys Oscar og Michael med Darfys Orlando (Enzo), Lisbeth og Oscar fik desværre en tredje præmie på grund af dårlig fri ved fod, Michael og Enzo fik en første præmie, tillykke til jer alle.
 
 
 
 
Kennel Darfy V/Pernille Schwartz  | Tlf.: 27 71 05 05